Hitra Dieta – Trik Kako Izgubiti 10 Kg V Zelo Kratkem času

Strokovni nasveti za hujšanje s hitro dieto

To dieto sem odkril, ko sem moral hitro izgubiti težo. Ta dieta je delovala na meni in če želite v desetih tednih izgubiti 5 kg ste prišli na pravo mesto.

Moj poudarek je promocija prehrane, zato v tem načrtu prehrane ne boste našli nobenih zdravil za zmanjšanje telesne teže ali dodatkov. Vem vse o tabletah za izgubo teže na trgu. Večina jih je nezdravih in povzroča slabost, drisko in druge resne simptome.

Pazljivo sledite temu načrtu in verjetno boste izgubili 5-10 kilogramov. Ta dieta je zdrava. Ko boste izgubili težo boste opazili tudi nekatere pozitivne učinke na vaši koži in prebavnem sistemu.

Prvi dan: danes jedite sadje z nizko vsebnostjo sladkorja. Ni banan! Izberite jabolka, granatno jabolko in poljuben citrus. Popijte 12 kozarcev vode.

Drugi dan: samo zelenjava. Začnite dan s kuhanim krompirjem. Pojejte solato po svoji izbiri in spijte 12 kozarcev vode.

Dan tri: Danes imaš dovoljeno sadje in zelenjavo. Brez krompirja ali banan. Spijte 12 kozarcev vode.

Dan štiri: Osem celih banan danes. Pripravite in jejte zelenjavno juho. Spijte tri kozarece mleka. Spijte tudi 12 kozarcev vode.

Dan pet: Pojejte šest malih paradižnikov danes in kuhani riž. Prav tako pojejte več zelenjave, jabolk, pomaranč in grenivke. Spijte vsaj 10 kozarcev vode

Dan šest: Pojejte majhno količino riža in zelenjavno juho. Spijte vsaj 10 kozarcev vode.

Dan sedem: Pojejte majhno količino riža. Danes imate lahko zelenjavno juho in zelenjavno solato. Spijte najmanj 10 kozarcev vode, po želji pa sadni sok.

Hitra dieta 2

PRVI DAN

Jejte samo sadje in juho. Lahko jeste katerokoli sveže sadje, vendar ne banan. Melona in lubenica sta najboljši, ker vsebujeta veliko vode. Pijete lahko nesladkani čaj ali vodo.

DRUGI DAN

Jejte vso zelenjavo. Lahko jeste kolikor hočete sveže in konzervirane zelenjave. Poskusite jesti čimveč zelene listnate zelenjave (solata, špinača,…). Izogibajte se pa graha, fižola ali koruze.

Za večerjo se lahko ta dan nagradite z velikim krompirjem pečenim v lupini (NE NA OLJU – krompir zavijte v aluminijasto folijo in pecite v pečici ali pa ga pecite nad ognjem). Lahko ga začinite z žlico masla ali kisle smetane. Ta dan ne jejte nikakršnega sadja.

TRETJI DAN

Jejte juho, sadje in zelenjavo kolikor hočete. Nič drugega.

Če ste v teh treh dneh zvesto sledili temu jedilniku, in niste jedli popolnoma nič drugega izven jedilnika, bi morali izgubiti 2-3 kilograme.

ČETRTI DAN

Jejte juho, banane in nemastno mleko (1.6% m.m., lahko tudi jogurt ali kefir). Lahko pojeste največ tri banane, vodo pa lahko pijete kolikor hočete. Banane so bogate z ogljikovimi hidrati (in dokaj kalorične), enako velja za mleko. Prav ta dan bo vaš organizem potreboval kalij in ogljikove hidrate, ter kalcij in beljakovine, zato, da bi zmanjšali željo po sladkem (željo po sladkarijah).

PETI DAN

Jejte juho, govedino in paradižnik. Lahko pojeste približno 200 g govedine in konzervo paradižnika ali šest svežih paradižnikov. Ta dan priporočamo goveji zrezek, naglo (na hitro) pečen brez maščobe (nnenamaščeni ponvi ga hitro spečete na obeh straneh, da porjavi (ne zapecite)) ali pa kuhano govedino (ne v goveji juhi, ker je mastna). Poskusite popiti najmanj 6-8 kozarcev vode (cca. 2litra), da omogočite, da se kislina spere z vašega organizma. Juho jejte vsaj enkrat ta dan.

ŠESTI DAN

Jejte juho, govedino in zelenjavo. Jejte kolikor hočete. Lahko pojeste 2-3 goveje zrezke z zeleno listnato zelenjavo (špinača, solata). Juho jejte vsaj enkrat ta dan.

SEDMI DAN

Jejte juho, integralen riž (polnozrnati, rjavi, neluščeni) v vodi in začinjen po želji in zelenjavo, vendar brez maščobe. Lahko pijete nesladkani sadni sok (100% Juice, NE nektar), vodo seveda lahko pijete po želji.

Na koncu sedmega dne, v kolikor ste dosledno spoštovali jedilnik, bi morali izgubiti 5-6 kg. Če ste izgubili več kot 7 kg, preskočite dieto za dan ali dva, preden nadaljujete. Dieta se nadaljuje vedno s prvim dnevom v jedilniku. Dnevi morajo iti po predpisanem razporedu in se jih ne sme izpuščati.

Ta jedilnik lahko uporabljate kolikor hočete. Pravzaprav, če mu pravilno sledite, bo prečistil vaš organizem od onesnaženja in vam bo dal zdravi občutek, kot ga niste imeli nikoli prej. Po samo sedmih dneh se boste počutili 5-8 kilogramov lažje in boste imeli večjo količino energije.

Med dieto NE SMETE vnesti nobenega alkohola zaradi procesa odstranjevanja mastnih zalog v vašem organizmu. Če ste se odločili piti alkohol, prenehajte z dieto vsaj 24 ur prej. V nasprotnem primeru boste izničili pozitivne učinke diete. Sicer sami v celoti nasprotujemo vnosu alkohola v organizem.

V dneh, ko je predpisan goveji zrezek, ga lahko zamenjate s piščančjimi prsmi, pečenimi na žaru), na hitro brez maščobe ali pa s praženo ribo (brez maščobe). Pomembno je pa, da vsaj enkrat v dnevu jeste govedino, ker ima določene sestavine pomembne za proces izgorevanja maščob.

Med dieto NE JEJTE kruha !!!