Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Izbrati Afriški Mango ali Acai Jagode?

Izbrati-Afriski-Mango-ali-Acai-JagodeV letošnjem letu lahko v trgovinah s prehranskimi dopolnili najdemo dva različna proizvoda za hujšanje, ki je omenjata kot zadnja, najboljša v svoji kategoriji. To sta Afriški Mango in Acai Jagode. Če še ne veste kaj je razlika med njima, si to preberite še preden se odpravite na morje v kopalke.

Zakaj smo se zredili?

Ko se pred poletjem polotimo, da izgubimo nekaj kilogramov za boljši izgled v kopalkah, si dostikrat pomagamo s prehranskimi dopolnili za hujšanje. Tako kot smo si ljudje med seboj različni, so tudi razlogi za nakopičene kilograme različni. Nekateri imamo počasen metabolizem, drugi radi jemo, spet tretji pa premalo gibamo. Če se želimo pred poletjem odvečnih kilogramov znebiti, moramo seveda to upoštevati.

Prehranska dopolnila za hujšanje

Acai jagode

Če imamo naravno počasen metabolizem ali če se nam je ta zaradi starosti upočasnil, je to mnogokrat razlog za nakopičene kilograme. Počasen metabolizem lahko pospešimo z večjim vnosom ogljikovih hidratov, ki imajo nizek glikemični indeks, na račun ogljikovih hidratov, ki imajo visok glikemični indeks. Pri tem nam lahko znatno pomagajo acai jagode, ki vsebujejo veliko vlaknin in tako pospešujejo metabolizem. Tako lahko izgubimo lepo število kilogramov že samo na račun metabolizma.

Afriški mango

Popolnoma drugačen proizvod je afriški mango, ki predvsem neposredno kuri nakopičene maščobe, obenem pa deluje tudi kot zaviralec apetita ter zgolj rahlo pospeši metabolizem.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie za hujšanje in razstrupljanje
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

Izgubite svoje kilograme enostavneje in hitreje z NutriUp Glukomananom:

Glucomannan IZDELEK
Glukomanan je prehransko dopolnilo za hujšanje, katerega učinke je potrdila tudi EFSA. Vpliva na občutek sitosti, ki traja in zaviranje apetita.

vec-o-izdelku