Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Hujšanje za telebane III. del

Hujsanje-za-telebane-3-delV prejšnjih dveh delih prispevka ste lahko prebrali kaj so najpogostejše napake, če vam ne uspe znižati telesne teže in kako lahko že rahle spremembe pri prehrani in vpeljava vadbe pospešita hujšanje. V tretjem delu prispevka si lahko preberete več o tem kako lahko prehranska dopolnila pospešijo hujšanje oziroma, kako so za nekatere celo edina pot do vitke postave.

Kaj če Janja začne uporabljati fat burner?

Če Janja pred svojo športno aktivnostjo zaužije fat burner, kot je naprimer naš SlimAir Thermo, bo med vadbo pokurila več maščob. Sposobnost njenega telesa za kurjenje maščob se bo povečalo zaradi sproženega naravnega procesa termogeneze in zaradi hitrejšega prehajanja maščobnih celic preko membrane, zaradi česar bo več energetskega potenciala iz maščobnih oblog.

Fat burner je med športniki poznan proizvod, ki zagotavlja odlične rezultate ob vsaj zmerni športni aktivnosti.

Kaj če Janja začne uporabljati zaviralec apetita Glukomanan?

Če bo Janja zaradi zmanjšanega apetita pojedla manj kalorij, kot jih njeno telo potrebuje za vzdrževanje trenutne teže, se bo njena teža zmanjšala. V primeru da bo še vedno pojedla več kalorij, kot jih njeno telo potrebuje, se bo zgolj upočasnilo pridobivanje nove teže, saj bo presežek kalorij manjši. Zato je NutriUp Glukomanan priporočljiva za vse, ki težko kontrolirajo svoj apetit.

Zelena kava kot najboljši zaviralec apetita lahko zniža težo ali pa vsaj prepreči oz. zavre njeno naraščanje.

Kaj če Janja uporablja prehranska dopolnila za pospešitev metabolizma?

Počasen metabolizem je poleg prevelikih količin ogljikovih hidratov glavni krivec za prekomerno težo, ta pa se z leti le še bolj upočasnjuje. Če pravite, da sedaj ko ste starejši ne morete več izgubiti telesne teže, ker se vam vse »nabira«, bo vzrok ravno počasen metabolizem. Če bo Janja pojedla več vlaknin ki pospešujejo metabolizem, bo njeno telo hrano prebavilo hitreje, zato se bo manj enostavnih sladkorjev absorbiralo in posledično bo lahko izgubila telesno težo. Pri izbiri prehranskih dopolnil bi Janji svetovali nadomestek obroka, ki vsebuje veliko vlaknin in s tem pospeši delovanje njenega metabolizma.

Počasen metabolizem mnogokrat onemogoča, da bi izgubili telesno težo.

Kaj če Janja začne uporabljati nadomestek obroka?

Nadomestki obroka, kot je naprimer NutriUp Pure Meal sami po sebi ne bo znižal telesne teže. Bo pa Janji omogočil, da zaužije vsaj enkrat na dan obrok, ki ima idealno razmerje hranilnih snovi, ki jih njeno telo potrebuje. Z uporabo nadomestka obroka bo vsak dan lahko zaužila 5 obrokov, tudi če ne bo imela dovolj časa, saj bo prašek enostavno zmešala z vodo in obrok spila kadarkoli in kjerkoli. Če pred tem ni imela apetita za zajtrk, zagotovo ni mogla shujšati in obdržati telesne teže, sedaj lahko zjutraj spije okusen čokoladen shake, ki ji paše tudi če običajno nima apetita.

Nadomestek obroka zagotovi polnovreden zdrav obrok in nam pomaga, da pojemo dovolj hranilnih snovi.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Hujšanje za telebane I. del
Hujšanje za telebane II. del
Hujšanje za telebane IV. del
Jedilnik za hujšanje
Vse shujševalne diete
Glikemični indeks, kaj je to
Indeks telesne mase, kaj je to

Želite raven trebuh in sanjsko postavo? Izberite fat burner SlimAir Thermo:

fat burner IZDELEKSlimAir Thermo je fat burner z dokazano učinkovitimi naravnimi sestavinami, ki vam polepšajo postavo. Izdelek je testiran na Ameriški univerzi, njegove sestavine termogenično pospešujejo izgorevanje maščob, vam pomagajo pokuriti kar 278 kalorij več in pospešujejo metabolizem.

vec-o-izdelku