Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Hujšanje za telebane IV. del

hujsanje-za-telebane-4V prejšnjih prispevkih smo obdelali vse vidike izgube telesne teže in napake, ki jih dela večina, ki se neuspešno bori z odvečno telesno težo. V tem prispevku pa bomo povzeli kako telesno težo obdržati. Ključni faktor je seveda ponovno prehrana.

Kaj če Janja shujša 10 kilogramov in se ponovno začne pregrešno prehranjevati?

Če je Janja na dieti stradala zaradi ekstremnega zmanjšanja kalorij, se bo po dieti zagotovo zredila. Če je bila njena dieta sestavljena strokovno in po dieti zaužije toliko kalorij kot jih njeno telo potrebuje, bo telesno težo obdržala. V primeru, da bo tehtala po dieti 75 kilogramov, bo njeno telo za vzdrževanje telesne teže potrebovalo 1600 kalorij. Če po ponovno začela jesti po 1800 kalorij dnevno, se ji bo čez čas teža ponovno dvignila na nivo, ki je značilen za vzdrževanje teže pri taki količini kalorij.

Če pojemo toliko kalorij, kot jih telo potrebuje se nam teža ne spreminja. Če pojemo manj kalorij, kot jih telo potrebuje, se nam teža zmanjšuje in če pojemo več kalorij, kot jih telo potrebuje se nam teža povečuje. Spremembe se ne dogajajo skozi noč ampak na daljše časovno obdobje. V vsakem primeru je prehrana odločilni faktor tako pri nadzoru telesne teže kot pri hujšanju. Prehranska dopolnila so nam pri tem veliko pomoč, saj nam omogočajo, da shujšamo hitreje in bolj enostavno. Z njimi lahko pospešimo metabolizem, pokurimo več kalorij in maščob, zaužijemo toliko hranilnih snovi kot jih naše telo potrebuje in takrat ko jih potrebuje. Odločilnega pomena so tudi pri vzdrževanju telesne teže, saj nam poleg motivacije omogočajo zdravo prehranjevanje, ker zagotavljajo točno tiste hranilne snovi, ki jih naše telo potrebuje.

In kako Janja najlažje shujša in potem obdrži telesno težo?

Obrne se na brezplačno svetovanje in pomoč na Planet Diet, kjer ji prilagodimo jedilnik in program treninga če je športno aktivna, ji svetujemo pri izboru prehranskih dopolnil in zagotavljamo visokokakovostna prehranska dopolnila NutriUp. To je pred njo storilo že mnogo ljudi, vsem ki so imeli zgolj kanček želje in motivacije jim je tudi uspelo znižati telesno težo, ki jo vzdržujejo še danes.

Kontakti za brezplačno svetovanje in pomoč:

031 335 802
info"@"planet-diet.si

Facebook Google+

Sorodne teme:
Hujšanje za telebane I. del
Hujšanje za telebane II. del
Hujšanje za telebane III. del
Jedilnik za hujšanje
Vse shujševalne diete
Glikemični indeks, kaj je to
Indeks telesne mase, kaj je to

Želite raven trebuh in sanjsko postavo? Izberite fat burner SlimAir Thermo:

fat burner IZDELEKSlimAir Thermo je fat burner z dokazano učinkovitimi naravnimi sestavinami, ki vam polepšajo postavo. Izdelek je testiran na Ameriški univerzi, njegove sestavine termogenično pospešujejo izgorevanje maščob, vam pomagajo pokuriti kar 278 kalorij več in pospešujejo metabolizem.

vec-o-izdelku