Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Prehrana po krvnih skupinah II. del

prehrana-po-krvnih-skupinah-II-delNi pravilne ali napačne prehrane ali življenjskega sloga. So samo pravilne ali napačne odločitve, sprejete na podlagi naših individualnih genskih zapisov. Prehrana po krvnih skupinah je način življenja po vašem biološkem profilu. Je način, po katerem lahko ponovno vzpostavite naravne obrambne funkcije vašega imunskega sistema in iz telesa odstranite strupe.

Prehrana po krvnih skupinah -skupina AB

Priporočljivo: sardele, tuna, postrv, oslič, jagnjetina, puran, zajec,kozje mleko, kozji sir in jajca, arašidi in orehi, proso, oves, pira, pšenica, brokoli, zelena listnata zelenjava, jajčevci in česen.

Odsvetovano: piščanec, teletina, svinjina, divjačina, kravje mleko in mlečni izdelki, sončnično olje, koruzno olje, sezamovo olje, ajda, koruza, mango, banana, avokado, črne olive, gazirana pijača in črni čaj

Prehrana po krvnih skupinah -skupina 0

Priporočljivo: govedina, divjačina, vsa morska hrana,laneno in olivno olje, solata, česen, čebula, paprika, fige, slive, češnjev in ananasov sok.

Odsvetovano:bela moka, koruzni škrob, delno hidrogenirano olje,kava, mlečni izdelki, šunka, svinjsko meso in slanina, vložena zelenjava v kisu, stročnice, fižol, pomaranče.

V praksi se dieta po krvnih skupinah morda ne sklada popolnoma z vašim počutjem, ker morda vseeno radi jeste kakšno izmed odsvetovanih živil. Vendar če se izogibate večine odsvetovanih živil ter jeste večino priporočenih, se prehrana po krvnih skupinah vseeno izkaže kot zelo koristna. To boste opazili tako na svojem telesu kot na svojem počutju.

Facebook Google+
Vpiši email naslov ...
Sorodne teme:
Prehrana po krvnih skupinah: I. del
Dieta po krvnih skupinah
Dieta po krvnih skupinah: skupina 0
Dieta po krvnih skupinah: skupina A
Dieta po krvnih skupinah: skupina B
Dieta po krvnih skupinah: skupina AB

Do izklesane postave lažje in hitreje s konjugirano linolno kislino - CLA:

cla-konjugirana-linolna-kislinaKonjugirana linolna kislina je prehransko dopolnilo, ki istočasno znižuje odstotek maščobnih oblog in spodbuja mišično rast. Popolna formula za izklesano telo in lep raven trebuh.

vec-o-izdelku