Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Kako hitro lahko shujšam?

kako-hitro-lahko-shujsamKo se odločite za korak, ki vam bo življenje spremenilo na boljše, se vedno vprašate, kako hitro boste ta rezultat dosegli. Marsikdo si želi izgubiti celih 10 kilogramov v enem mesecu, vendar pa tako zelo hitro hujšanje vseeno ni zdravo. Pa veste kako hitro hujšanje je še zdravo?

Vsi si želimo lepo oblikovano telo in predvsem zdravja, žal pa to ni moč doseči čez noč ampak je za to potreben čas. Če ste telo 30 let vzdrževali s slabo hrano, žal ne gre pričakovati, da se bo telo očistilo vseh pregreh v 1 mesecu.

Najbolj zdrav način hujšanja je zmeren, kjer se spremembe uvedejo počasi, da se jih telo lažje navadi. Rezultati niso vidni takoj, razen mogoče na tehtnici. Vendar pa je zmerno hujšanje najbolj efektivno, saj se želena teža ob zdravi prehrani ter športni aktivnosti tudi obdrži.

3 pomembni koraki pri hujšanju
Odlična postava ni znanstvena fantastika in nemogoča misija. Za uspešno hujšanje ni pomembna samo količina vloženega dela in truda, pomembno je pravilno delo, ki vsakemu posamezniku lahko prinese VRHUNSKE rezultate!

1. korak: ORGANIZACIJA
V ponedeljek začnem! 01. Januarja začnem! Za rojstni dan začnem! Največja napaka, ki jo naredi večina, saj večina zaradi prevelike spremembe odneha. Priporočljivo si je narediti predpripravo, torej kaj bo vsebovala vaša prehrana, kdaj boste športno aktivni, ter kolikokrat na teden. Psiha izredno močno vpliva na hujšanje in če ni dobre predpriprave, bo marsikoga žal premagala.

2. korak: IZOBRAŽEVANJE
Ni pomembno koliko delate, bolj pomembno je kaj delate. Lahko ste zelo aktivni v vadbi, pa bodo rezultati zgolj opazni, lahko pa ste manj aktivni, rezultat pa bo lepo oblikovana postava. Razlika ni v količini ampak v programu, ki je namenjen zmernemu hujšanju. Enako je pri prehrani, bodite zmerni, poslužujte se polnovrednih ogljikovih hidratov ter večji delež namenite beljakovinam. Zagotovo je nepogrešljiv napisan jedilnik.

3. korak: MOTIVACIJA
Če se neke zadeve lotite premišljeno z dušo, srcem in telesom potem vam bo 100% uspelo! Enostavno? Dobro si je v naprej postavljati manjše cilje in izzive. Vsakič ko dosežete manjši cilj ste bližje velikemu cilju. Odlična motivacija so napredek, prevelike obleke, pozitivni komentarji…. Vsakič si postavite nov izziv.

Kako hitro hujšanje je še zdravo?
Rezultatov hujšanja ne boste dosegli iz danes na jutri, v roku nekaj mesecev pa je zadeva popolnoma izvedljiva! Zdrav cilj hujšanja, ki si ga lahko zastavite je največ 3 izgubljene kilograme na mesec. In ne pozabite, genetika ne igra nobene vloge!

Odvajanje od sladkorja in spreminjanje navad niso mačji kašelj. Sladkor ima na možgane podoben vpliv kot kokain in na začetku je treba potrpeti! Vendar zadeva ne traja dolgo, približno 14 dni. Pomaga vam lahko popolnoma naraven Glukomanan, ki dokazano zmanjšuje apetit. Kako dokazano? Tako da je učinke potrdila tudi EFSA (Evropska agencija za zdravo hrano).

Izberite si rekreacijo ki vam je blizu. Če se hujšanja lotite pravilno, bo vaše hujšanje za vedno končano! Pri vašem hujšanju vam lahko pomagamo, saj vsem svojim strankam brezplačno svetujemo in tudi sestavljamo prilagojene jedilnike. Svoje cilje pa boste zagotovo najlažje dosegli z našim paketom za hitro hujšanje, ki vsebuje vse kar bi moral vaš program hujšanje vsebovati. Torej, kaj še čakate?

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Jedilnik za hujšanje
Beljakovinski napitki...za koga in kdaj
Koristi glukomanana
Zakaj se po hujšanju zredim?

Izgubite svoje kilograme enostavneje in hitreje s paketom za hitro hujšanje:

paket-za-hitro-hujsanje-IZDELEK
Paket za hitro hujšanje vsebuje naravna prehranska dopolnila, ki vam pomagajo shujšati brez da bi kilograme ponovno pridobili nazaj.

vec-o-izdelku