Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Hujšanje z medom?

Hujsanje-z-medomSmernice svetovne mode težijo k vitkosti in tako si vsaka ženska želi suho, idealno postavo. Če menite, da bi morali izgubiti nekaj kilogramov, sledite naslednjim nasvetom in shujšajte s pomočjo naravnih hranil medu.

Med je verjetno eden najbolj hranljivih in naravnih živil na svetu. Znano dejstvo je, da se med nikoli ne pokvari. Poleg tega je velika prednost medu v preprečevanju razvoja mikroorganizmov, kar ga ohranja čistega in higienskega. Na ta način med sam sebi nudi eliksir mladosti.

Kraljestvo čebeljega panja

Med si je tako prislužil svoje mesto v kuhinji, v splošni medicini in naravni kozmetiki, ki s pridom nadomešča invazivne lepotne posege. Dobro poznane so obrazne maske za odstranjevanje ogrcev, maske za lase in še bi lahko naštevali. Svoje mesto pa najde tudi na področju hujšanja in je eden najboljših naravnih izdelkov s katerega izdelujejo tudi vrsto prehranskih dopolnil in super hrane.
V Sloveniji že dolga leta s pridom uporabljamo
prehranska dopolnila za hujšanje, višanje odpornosti in v preventivne namene na podlagi medu, cvetnega prahu, matičnega mlečka ter drugih sestavin s kraljestva čebeljega panja.
Da bi dosegli učinek hujšanje s pomočjo medu, upoštevajte naslednjo dieto.


Dieta z medom

V času: 8.00, 12.00 in 18.00 ure pijte medeno vodo. Pripravite jo tako, da segrejete pol litra vode in vanjo vmešate 2 žlički medu dokler se ta čisto ne raztopi. Pri segrevanju vode morate paziti, da le-te ne segrejete na temperaturo višjo od 39 °C, saj nad to temperaturo med začne izgubljati svojo biološko vrednost.

V času: 10.00, 14.00, 16.00 in 20.00 ure pojejte eno žličko svežega medu.
Da bi dieta delovala se držite te diete vsaj enkrat tedensko, za boljši okus, pa medu lahko dodate tudi raznolike oreščke. Pa veliko uspeha!

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie za hujšanje in razstrupljanje
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

Izgubite svoje kilograme enostavneje in hitreje z NutriUp Glukomananom:

Glucomannan IZDELEK
Glukomanan je prehransko dopolnilo za hujšanje, katerega učinke je potrdila tudi EFSA. Vpliva na občutek sitosti, ki traja in zaviranje apetita.

vec-o-izdelku