Planet Diet Modra Številka
  • banner planet diet zdravo zivlljenje in nasveti
Previous Next

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase
Dostava

Blago, naročeno na spletnem portalu oz. v spletni trgovini Planet Diet, gre na pot v najkrajšem možnem času. Če je na zalogi, običajno še isti dan.

Da bi naročene artikle dostavili karseda hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. To je paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo navadno lahko pričakuješ že naslednji dan. Če te ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzameš na najbližji pošti. 

Strošek dostave

Če skupni znesek naročila znaša 50 EUR ali več, ti poštnino po Sloveniji plača Planet Diet, v nasprotnem primeru stroške poštnine krije kupec. Stroški poštnine so fiksni in znašajo 2,49 EUR s plačilom po predračunu oziroma 3,99 EUR s plačilom po povzetju.

Pri plačilu po povzetju se obračuna še provizija Pošte Slovenije, ki znaša 1,05 EUR do vrednosti paketa 100,00 EUR, pri paketih z višjo vrednostjo pa je strošek nakazila 1,07 % vrednosti paketa, vendar ne več kot 5,01 EUR.

Dostavo izven Slovenije se zaračuna po posebni tarifi.

OPOZORILO!
Če ti želi poštar zaračunati poštnino, čeprav znesek vašega naročila presega 50 EUR, ga opozori, da je poštnina že plačana s strani spletne trgovine Planet Diet.

Brezplačna dostava

Če skupni znesek naročila znaša 50 EUR ali več, ti poštnino po Sloveniji plača Planet Diet.

Dostava dopoldne - kamorkoli

Naš partner pakete dostavlja v dopoldanskih urah na naslov, vnesen ob oddaji naročila.
Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločiš tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če si ob nakupu za način plačila izbral gotovinsko plačilo ob dostavi, te prosimo, da poskrbiš, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju.

Če te v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom itd.), bo dostavljavec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.
 
Paket gre od nas ponavadi še isti dan

… seveda, če je blago na zalogi in če je naročilo oddano in potrjeno dovolj zgodaj. Da bi nam to uspelo, oddaj in potrdi naročilo čimprej.

Če artikla nimamo na zalogi v našem skladišču, bo na dostavo treba počakati kak dan dlje. V tem primeru upoštevaj naslednja pravila:
  • predviden rok dobave je izpisan v spletni trgovini (gre za povprečen čas, v katerem uvoznik dostavi blago do nas),
  • če pri artiklu piše, da je trenutno ne dobavljiv, to pomeni, da nimamo podatka o tem, kako hitro lahko artikel dostavimo; če tak artikel vendarle naročiš, ga bomo poskušali najti in ti ga dostaviti, če pa bomo neuspešni, bomo naročilo stornirali,
  • če naročiš več artiklov in bo čakalna doba za nekatere daljša kot za druge, te bomo vprašali za dovoljenje, da ti  artikle, ki so na zalogi, pošljemo takoj, ostale pa potem, ko bodo na zalogi; v tem primeru ti bomo morebitni strošek dostave zaračunali le pri prvi pošiljki, za kasnejše pošiljke pa bomo nosili strošek dostave mi,
  • če bo čakalna doba zelo dolga, te bomo preko elektronske pošte sproti obveščali o ažurnih podatkih o predvideni dobavi. če se vmes kadarkoli naveličaš čakanja, nam lahko to sporočiš in artikel bomo odstranili iz naročila in dostavili ostale artikle ali pa naročilo stornirali.

Za dostavo poskrbi Pošta Slovenije, večinoma naslednji delovni dan od dneva odpreme, vendar najkasneje v roku treh delovnih dni. Ob odpremi pošiljke ti bomo poslali obvestilo, da smo artikle že poslali na pot.

Za vse dodatne informacije nam pošlji elektronsko pošto na info"@"planet-diet.si.