Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Goji Jagode

Goji JagodeNutriUp Goji Jagode (60 tablet)

  Goji jagode so sadež neštetih antioksidantov:

 • Superhrana, bogata z karotenoidi
 • Izboljšajo počutje in krepijo imunski sistem
 • Zavirajo staranje
 • Preprečijo glavobole in zagotavljajo dober spanec
 • Vsebujejo 18 aminokislin in več kot 20 mineralov
 • Ščitijo jetra in ledvice
 • Pomagajo shujšati
 • Velika vsebnost fitonutrientov zniža visok krvni tlak in visok holesterol
Naroči zdaj!
Cena: 22.11 €
Prihranek: 2,21 €
Tvoja cena: 19,90 €
Izdelek separating bar
Goji jagode so bogate s fitonutrienti goji jagode na izdelku
Dejstvo je, da so goji jagode po ORAC lestvici najbogatejši vir antioksidantov. Antioksidanti lovijo proste radikale in tako preprečijo, da bi ti poškodovali naše celice. Okrepijo naš imunski sistem in nas ščitijo pred mnogimi boleznimi ter upočasnjujejo staranje. Goji jagode vsebujejo beta karoten, ki se v našem telesu pretvori v vitamin A. Ta poskrbi za zdravo in čisto kožo, krepi srce in imunski sistem ter izboljša vid. Zaradi kopice različnih koristnih fitonutrientov se goji jagode priporoča predvsem:
 • če želite izboljšati vsakdanje počutje
 • osebam, ki imajo šibek imunski sistem
 • za počasnejše staranje
NutriUp Goji jagode so na voljo v tabletah, saj na ta način obdržijo vse lastnosti svežih goji jagod, še dolgo po odprtju, saj niso izpostavljene oksidaciji.

Sestava goji jagod
Goji jagode rastejo visoko v gorah Kitajske in so že stoletja del vzhodnjaške medicine. Rdeče in podolgovate goji jagode se uživajo sveže, posušene ali kot prehranska dopolnila v tabletah. Goji jagode dobro uspevajo v težkih vremenskih pogojih, zato so polne hranil, ki imajo veliko pozitivnih učinkov.

Posušene goji jagode oz. prah goji jagod vsebuje 68% ogljikovih hidratov, 12% proteinov, 10% zdravih maščob in 10% vlaknin, ki ugodno vplivajo na prebavo in počutje. Proteine v goji jagodah gradi 18 različnih aminokislin, od tega 8 esencialnih, kar pomeni, da jih naše telo ni sposobno samo izgraditi. Poleg tega goji jagode vsebujejo kar 6 vitaminov, več kot 20 mineralov, različne fitonutriente, nenasičene maščobne kisline in veliko količino karotenoidov, ki so močan antioksidant.

Goji jagode vsebujejo mnoge vitamine in minerale
Presenetljivo je tudi, da goji jagode vsebujejo kar 500x več vitamina C, kot pomaranče. Vitamin C je prav tako antioksidant, ključen tudi za rast kosti, celjenje ran in zdrav srčno žilni sistem.

Goji jagode vsebujejo še dva zelo pomembna vitamina, to sta vitamin B1 in B2. Oba vitamina igrata vlogo pri presnovi ogljikovih hidratov, skrbita pa tudi za dobro funkcijo živčevja in srčno žilnega sistema. Vitamin B1 izboljša razpoloženje, zdravi depresijo in poviša nivo energije.

Goji jagode so obogatene tudi z več kot 20 minerali. Med drugim goji jagode vsebujejo skoraj odstotek železa, čigar pomanjkanje se kaže kot anemija oz. slabokrvnost. Goji jagode so bogate so tudi s kalijem, selenom in kalcijem, ki je nujen za zdrave in močne kosti ter zobe. Kalij potrebujemo za sintezo proteinov, selen pa je prav tako močan antioksidant, ki krepi imunski sistem in uniči toksine, ki jih zaužijemo ali vdihnemo.

Goji jagode so zaradi bogate sestave primerne za vsakogar, se posebej pa se svetujejo vse, ki:
 • želite izboljšati počutje in zmanjšati utrujenost
 • potrebujete okrepiti imunski sistem
 • hočete razstrupiti svoje telo
Sestavine (1 tableta): Goji jagode 500mg, mikrokristalna celuloza, magnezijev stearat, silicijev dioksid, stearinska kislina, dikalcijev fosfat

Uporaba: Zaužijte 1 tableto dnevno s hrano. Pakiranje 60 tablet zadostuje za 60 dni. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Učinki lahko pri posameznikih odstopajo. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Naroci-prehranska-dopolnila-zdaj
Brezplačna poštnina
100% Varen Nakup
Naroči zdaj!
Cena: 22.11 €
Prihranek: 2,21 €
Tvoja cena: 19,90 €