Planet Diet Modra Številka
  • banner planet diet zdravo zivlljenje in nasveti
Previous Next

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase
O podjetju

Pozdravljeni na spletnem portalu podjetja Dioni, d.o.o.


Smo podjetje, ki ima že od leta 2005 dalje cilj biti vsak dan boljši. V družbi z vami nam to tudi vsakodnevno uspeva. Na Evropskem tržišču smo pristoni z blagovno znamko NutriUp, ki trži visoko kakovostna prehranska dopolnila, ki presegajo standarde kakovosti in čistosti, ki jih postavljata tako Evropska Unija, kot Slovenija - GMP in ISO9001:2000 akreditacija kakovosti ter FDA in EPA registracija.

O Planet Diet


Planet Diet s svojim delom in energijo izkazuje svoje poslanstvo. Želimo narediti kar največ, da bi širili zavest o zdravem načinu življenja in ti s tem prikazali, da je to naložba v tvojo prihodnost. Naše blagovne znamke in s tem izdelki podajajo zanesljive informacije, ki si jih želiš.

Ponujamo preverjena in visokokakovostna prehranska dopolnila, super hrano ter ostale izdelke po dostopnih cenah. Prepričani smo o koristnosti in pozitivnih učinkih svojih izdelkov. O vsakem izdelku je navedenih dovolj informacij, da se lahko prepričaš o kakovosti in o primernosti tega izdelka ter zakaj je izdelke priporočljivo uživati oz. jih uporabljati. Nekaj dodatnih informacij lahko najdeš tudi med uporabnimi nasveti.

Kakovost izdelkov je potrjena z uradnimi certifikati, blagovne znamke, ki jih tržimo pa uvajajo visoke proizvodnje standarde in mehanizme za zagotavljanje kakovosti, ki zagotavljajo konstantno kakovost in vedno najboljše izdelke.

Spletna trgovina je enostavna in pregledna, omogoča ti vse varnostne mehanizme in sisteme, da bi ti bila ta čimbolj pisana na kožo. Zanesljivi plačilni sistemi zagotavljajo varnost in plačevanje po povzetju.

Vabimo te, da že danes narediš nekaj za sebe, v sodelovanju z nami in ostalimi tvojimi prijatelji na portalu je to sedaj lahkotno in enostavno.

Naš cilj

Naš glavni cilj je zadovoljiti naše stranke z odličnimi izdelki, najboljšo storitvijo, kar upoštevamo v vseh naših procesih. Z odprtim in transparentnim poslovanjem poskušamo ponuditi čimveč informacij o nas samih, našem podjetju in izdelkih, ki jih tržimo.

Naši strokovnjaki se trudijo, da zagotovijo tvoje želje in potrebe. V ta namen so vsi oddelki vedno dosegljivi za odprto komunikacijo, strokovnjaki pa na voljo preko elektronske pošte in izpostavljenih telefonskih številk. Verjamemo v poštenost in odgovornost, saj nam je ta v preteklosti prinašala nadpovprečne rezultate in veliko zadovoljnih strank, ki se z veseljem vračajo.

Ugodnosti za kupce

Zvesti kupci nakupujejo s kar 20% popustom, saj pri vsakem nakupu prejmeš popust za naslednji nakup. Vsa naročila nad 50 € pa obdarimo z brezplačno poštnino.

Podatki o podjetju:

Dioni, d.o.o.
Suhadole 15d
1218 Komenda
Slovenija

Matična številka družbe: 2134675
Davčna številka: SI54034680
Vložna številka: 1/42229/00, Okrožno sodišče v Ljubljani
ID številka za DDV: SI54034680
Številka poslovnega računa: 02312-0255193914, odprt pri NLB d.d.
Davčni zavezanec za DDV: DA

Kontakt:

Naročila in pomoč: prodaja"@"planet-diet.si
Ostale informacije: info"@"planet-diet.si