Planet Diet Modra Številka
  • banner planet diet zdravo zivlljenje in nasveti
Previous Next

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase
Pomoč pri nakupu

Nakup v spletni trgovini je enostaven, popolnoma varen, izvedeš pa ga v enem samem koraku. Za nakup registracija NI potrebna.

Nakupuješ lahko:
  1. Na spletu
  2. Preko telefona - 031/335-802
  3. Po elektronski pošti na prodaja"@"planet-diet.si

Če se odločiš za nakup preko spleta, naj omenimo, da naše spletno mesto zagotavlja vse potrebne varnostne standarde, ki zagotavljajo varen nakup. Trasparenten in pošten način poslovanja, pa ti omogoča vpogled v podatke našega podjetja ("O Planet Diet" v nogi). Ne glede na to kako nakupuješ, pa vedno velja 15 dnevna garancija, da ti vrnemo kupnino. Torej 100% varen nakup brez skrbi.

Nakup na spletu

Na izdelku se nahaja okno v katerem je navedena cen izdelka in na katerem lahko izbereš količino izdelka (ikoni + ter -). S klikom na gumb "Dodaj v košarico" pa izdelek dodaš v nakupovalno košarico.

Ko vse izdelke dodaš v košarico, na košarici:
  • Preveriš vsebino košarice
  • Vpišeš vse svoje podatke
  • Izbereš način plačila (predračun ali po povzetju)
  • Vneseš kodo kupona, če obstaja posebna akcija
  • Za naročilo klikneš "Potrdi naročilo"
Če želiš spremeniti količino izdelkov v košarici za to uporabiš vpisno polje v vrstici izdelka, po spremembi količine pa klikneš na ikono tik desno ob vpisani količini, da se vsebina košarice osveži.

Če želiš izdelek odstraniti iz košarice klikneš rdečo "X" ikono v vstici izdelka.

Kupoprodajna pogodba je sklenjena v trenutku, ko prodajalec pošlje elektronsko potrdilo o statusu naročila. Kupoprodajna pogodba je shranjena na naših strežnikih.


Statusi:

1. Naročilo sprejeto - Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o statusu in vsebini naročila.

2. Blago odpremljeno - Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi, odpošlje in o tem po elektronski pošti obvesti kupca.

Naročila in pomoč: prodaja"@"planet-diet.si