Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Smoothie zeleni čaj in mango

Smoothie-zeleni-caj-in-mangoPoletna vročina ne pojenja in smoothie zeleni čaj in mango se vam bo zagotovo prilegel. Tako zeleni čaj, kot tudi mango sta sestavini, ki poživita telo ter sta zaradi svojih hranilnih snovi primerna tudi za hujšanje. Mango namreč deluje kot zaviralec apetita, zeleni čaj pa pomaga pri odvajanju vode iz telesa.Sestavine:

200g zamrznjenega afriškega manga

50g vaniljevega jogurta

2 žlički medu

0,5 dcl vode

3 žličke nastrgane lupine bio limete

3 kiviji

kozarec ledu

pest mlade špinače

zeleni čaj

Priprava:

Zamrznjen afriški mango razrežemo na več manjših koščkov. V mešalniku zmešamo afriški mango, polovico jogurta, žličko medu, nastrgano lupino bio limete in nekaj vode. Mešanico zlijemo v kozarec in odložimo v zamrzovalnik.

V mešalniku zmešamo drugo polovico jogurta, žličko medu, večino olupljenega kivija, kozarec ledu, pest mlade špinače in kozarec zelenega čaja. Iz zamrzovalnika vzamemo kozarec z že pripravljeno mešanico z afriškim mangom in jo dolijemo v mešalnik. Na koncu dodamo v kozarec še kolešček preostalega kivija in postrežemo.

Vpiši email naslov ...
Facebook Google+

Za še boljši okus smoothie-a in polnovreden obrok izberite slasten nadomestek obroka Pure Meal:
nadomestek obroka pure meal
Če želite polnovreden obrok, ki je bogat z beljakovinami in ogljikovimi hidrati z nizki glikemičnim indeksom, izberite NutriUp Pure Meal. Lahko ga uporabite kot samostojen nadomestek obroka z idelanim razmerjem hranilnih snovi ali kot dodatek k smoothie-u za bolj uravnotežen obrok.


vec-o-izdelku