Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka
  • banner planet diet zdravo zivlljenje in nasveti
Previous Next

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Shujševalne diete

Shujševalne-dietePreden se lotite shujševalne diete, se morate najprej vprašati, zakaj želite shujšati, koliko želite shujšati in koliko časa imate na voljo. Če si želite drastične diete in zmanjšanja telesne teže v enem dnevu, pomislite ponovno. Tako kot vsa druga zahtevna opravila so tudi shujševalne diete projekt, za katerega je potrebno nekaj prilagajanja in odrekanja ter seveda tudi časa. Ker je danes na voljo vrsta pripomočkov in prehranskih dopolnil, vam svetujemo, da za boljše rezultate diete izkoristite vse kar vam je na voljo.

Preberi več

Prehranska dopolnila

Prehranska-dopolnila Vse sestavine, ki jih vsebujejo prehranska dopolnila vsebuje tudi navadna hrana. Problem modernega prehranjevanja je kakovost navadne, industrijsko pridelane hrane in planiranje obrokov. Preberite kaj sestavlja prehranska dopolnila in čemu so posamična prehranska dopolnila namenjena.

Preberi več

Za hujšanje

Za-hujšanjeHujšanje je ena težjih nalog, ki si jih človek lahko zada. Večina ljudi niti ne ve kako začeti, saj nimajo prave motivacije. Zato je najbolj pomembno, da če se že odločite za hujšanje, se tega lotite z veseljem in motivacijo.
Poiščete jo lahko pri drugih ljudeh, ki dobro izgledajo, morda v naravi, lahko pa jo poiščete tudi v sebi. Osredotočite se na en cilj in en razlog za hujšanje in sprememba v življenju ne bo več tako težka.

Preberi več

Za zdravje

Za-zdravjeJe zdravje res naše največje bogastvo? Ponavadi se tega zavedamo takrat, ko nas nekaj boli ali pa ko zbolimo. Seveda nek delež k našemu zdravju prispeva tudi okolje, a največja odgovornost kako ohraniti zdravje ostaja na naših ramenih. Stremeti moramo k ohranjanju zdravja, če pa že zbolimo, pa k čim prejšnjemu okrevanju.

Preberi več