Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Akupunktura za lajšanje bolečin

Akupunktura-za-lajsanje-bolecinAkupunktura je edina veja vzhodne medicine, ki jo priznava tudi uradna medicina na zahodu. Kitajci že tisočletja izkoriščajo njene učinke, saj z zabadanjem iglic v akupunkturne točke skrbijo za nemoteno pretakanje življenjske energije či.

Raziskave na Univerzi v Yorku v Veliki Britaniji so dokazale, da akupunktura spremeni specifične strukture v možganih.

Ko bolečine postanejo neznosne

Najpogostejši razlog za obisk urgence je bolečina, ki se jo z zdravljenjem ne da kontrolirati, ker postane odporna na protibolečinska zdravila. Ta zdravila pa imajo tudi resne stranske učinke, nekateri ljudje še posebej težko prenašajo opoide, zaradi katerih jim je slabo in so zaprti.
Močnejši analgetiki pa lahko celo povzročijo odvisnost. V takih primerih je vredno poizkusiti z akupunkturo, ki je varna, ima malo stranskih učinkov in lahko učinkuje v zelo kratkem času.


Je akupunktura res rešitev?

Preden se odločite za akupunkturo, je seveda nujen posvet z zdravnikom, saj je vsaka zdravstvena situacija unikatna. Če se vendarle odločite za tako zdravljenje, vam lahko pomaga pri:
  • sindromu policističnih jajčnikov
  • nespečnosti in motnjah koncentracije
  • depresiji
  • lažjemu prenašanju zdravljenja raka
  • migrenah
  • izboljša možnost zanositve pri postopku IVF
  • odpravi strah pred obiskom zobozdravnika

Akupunktura je izjemno varna metoda, vendar opozorimo, da akupunktura ne odpravi vedno vzroka bolečine, v nekaterih primerih namreč le lajša simptome. V večini primerov naj bi bila akupunktura dopolnilno in ne edino zdravljenje.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Smoothie za hujšanje in razstrupljanje
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

100% hidroliziran kalogen visoke gostote NutriUp Kolagen Premium:

kolagen-premium IZDELEKZagotovite svojemu telesu dovolj kolagena in tako poskrbite za lepe in sijoče lase, napeto kožo in zdrave nohte. Najboljše rezultate si zagotovite s kakovostnim, 100% hidroliziranim kolagenom visoke gostote.

vec-o-izdelkih