Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Brusnice preprečujejo vnetje mehurja

Busnice-preprečujejo-vnetje-mehurjaBrusnice so male rdeče jagode, ki uspevajo v Severni Ameriki. Imajo dolgo zgodovino uporabe, saj so jih za zdravljenje urinarnega trakta, predvsem vnetje mehurja uživali že Ameriški Indijanci. Brusnice so pravzaprav naravno zdravilo z dokazanimi učinki in so popolnoma varne za uporabo.

Brusnice ohranjajo zdrava sečila

Najpogosteje se brusnice uporabljajo za zdravljenje, predvsem pa za preventivo bolezni sečil. Ob redni uporabi brusnice pomagajo preprečiti ponavljajoče vnetje mehurja.

Busnice-preprečujejo-vnetje-mehurja IZDELEK 2Na notranji steni mehurja izgradijo zaščitni sloj, na katerega se bakterije, ki povzročajo vnetje mehurja, ne morejo prijeti. Zanimivo dejstvo je tudi, da brusnice vsebujejo salicilno kislino, ki je sestavina aspirina. Ob rednem uživanju lahko brusnice preprečijo tudi tvorbo krvnih strdkov, ki povzročajo infarkt.


So bogat vir antioksidantov

Brusnice imajo močan antioksidativen učinek, ki dokazano pomaga pri dobrem zdravstvenem stanju, zato se brusnice priporoča ker:

  • zagotavljajo dober imunski sistem
  • zmanjšujejo in preprečujejo vnetje mehurja
  • krepijo srčno žilni sistem
  • pomagajo preprečevati nastanek raka

Brusnice vas pomladijo

Ker brusnice vsebujejo veliko antioksidantov, veljajo tudi za eliksir mladosti. Morda manj znano dejstvo, vendar brusnice vsebujejo do 40 odstotkov vitamina C. To je veliko več kot ga vsebuje limona ali katerikoli drug agrum.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

Brusnice 5000mg lahko kupite v naši spletni trgovini:

Busnice-preprečujejo-vnetje-mehurja IZDELEKOb rednem uživanju brusnice preprečujejo vnetje mehurja in zagotavljajo zdrav urinarni trakt. Bogati antioksidanti v brusnicah pa vas pomladijo, saj imajo zavidljiv anti-aging učinek.

vec-o-izdelku