Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Kako shujšati v stegna?

kako-shujsati-v-stegnaSkoraj ne obstaja ženska, ki bi bila imuna na celulit. Za razliko od običajne maščobe, ki se nabira če preveč jemo in premalo telovadimo, je celulit pravzaprav strup ujet v naši koži. Če je temu tako, kaj lahko sploh storimo?

Dieta

Recept diete je, če želimo shujšati v stegna, je enostaven. Jemo lahko vso zeleno zelenjavo kot je brokoli, špinača in zelena, izogibati pa se moramo rdečemu mesu, soli, sladkorju, alkoholu in vsej predelani hrani.

Začnite dan z limonado, ki dodobra zbudi metabolizem in pomaga strupom poiskati pot iz našega telesa. Odlični so tudi zeleni smoothiji iz sveže zelenjave. Če jim dodamo še svež ingver, je to prava bomba za dobro cirkulacijo.

Čez dan spijte dovolj vode ali nesladkanih zeliščnih čajev. Kot vidite, se celotna dieta nagiba k temu, da pojemo pretežni del hrane, ki pospešuje metabolizem, ne zadržuje toksinov v našem telesu in obenem vsebuje veliko vode, kot pomoč za razstrupljanje.

Telovadba

Kakršnokoli skakanje stimulira limfne žile k dreniranju odvečnih strupov. Poizkusite s kolebnico, trampolinom ali tekom. Pred vadbo ne pozabite na prehranska dopolnila, ki pomagajo kuriti maščobe, kot je fat burner NutriUp SlimAir Thermo.

Nega kože

Poleg dobre vlažilne kreme ali olja, je ključen redni piling, ki prav tako pomaga pri boljši cirkulaciji. Za lepšo kožo poskrbi tudi Kolagen Premium v obliki prehranskih dopolnil.

Masaža

Najboljša je nežna limfna drenaža, ali pa masaža z vročimi kamni. Zagotovo pa ne bo škodovala niti masaža vašega partnerja, ne glede na to kako dober je v tem.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Znebite se celulita za vedno!

Želite raven trebuh in sanjsko postavo? Izberite fat burner SlimAir Thermo:

fat burner IZDELEKSlimAir Thermo je fat burner z dokazano učinkovitimi naravnimi sestavinami, ki vam polepšajo postavo. Izdelek je testiran na Ameriški univerzi, njegove sestavine termogenično pospešujejo izgorevanje maščob, vam pomagajo pokuriti kar 278 kalorij več in pospešujejo metabolizem.

vec-o-izdelku