Planet Diet Modra Številka
  • NutriUp CLA
  • Paket za hitro hujšanje
Previous Next

Planet Diet Aktualno
Indeks telesne mase

Kako shujšati v stegna?

kako-shujsati-v-stegnaSkoraj ne obstaja ženska, ki bi bila imuna na celulit. Za razliko od običajne maščobe, ki se nabira če preveč jemo in premalo telovadimo, je celulit pravzaprav strup ujet v naši koži. Če je temu tako, kaj lahko sploh storimo?

Dieta

Recept diete je, če želimo shujšati v stegna, je enostaven. Jemo lahko vso zeleno zelenjavo kot je brokoli, špinača in zelena, izogibati pa se moramo rdečemu mesu, soli, sladkorju, alkoholu in vsej predelani hrani.

Začnite dan z limonado, ki dodobra zbudi metabolizem in pomaga strupom poiskati pot iz našega telesa. Odlični so tudi zeleni smoothiji iz sveže zelenjave. Če jim dodamo še svež ingver, je to prava bomba za dobro cirkulacijo.

Čez dan spijte dovolj vode ali nesladkanih zeliščnih čajev. Kot vidite, se celotna dieta nagiba k temu, da pojemo pretežni del hrane, ki pospešuje metabolizem, ne zadržuje toksinov v našem telesu in obenem vsebuje veliko vode, kot pomoč za razstrupljanje.

Telovadba

Kakršnokoli skakanje stimulira limfne žile k dreniranju odvečnih strupov. Poizkusite s kolebnico, trampolinom ali tekom. Pred vadbo ne pozabite na prehranska dopolnila, ki pomagajo kuriti maščobe, kot je NutriUp Zelena Kava.

Nega kože

Poleg dobre vlažilne kreme ali olja, je ključen redni piling, ki prav tako pomaga pri boljši cirkulaciji. Za lepšo kožo poskrbi tudi Kolagen Premium v obliki prehranskih dopolnil.

Masaža

Najboljša je nežna limfna drenaža, ali pa masaža z vročimi kamni. Zagotovo pa ne bo škodovala niti masaža vašega partnerja, ne glede na to kako dober je v tem.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Znebite se celulita za vedno!

Vaša pot do lepih stegen je NutriUp Zelena Kava:

zelena-kavaZelena kava je še posebej primerna za izgubo kilogramov v predelu stegen in zadnjice. Visoka vsebnost naravno prisotne klorogenske kisline je odličen pripomoček za hujšanje, saj spodbuja kurjenje maščob in pospešuje metabolizem.

vec-o-izdelkih
CLA - Konjugirana linolna kislina
Garcinia Premium
Glukomanan