• Koencim Q10
  • Paket za hujšanje za ženske
Previous Next
Planet Diet Aktualno

Kako shujšati v stegna?

kako-shujsati-v-stegnaSkoraj ne obstaja ženska, ki bi bila imuna na celulit. Za razliko od običajne maščobe, ki se nabira če preveč jemo in premalo telovadimo, je celulit pravzaprav strup ujet v naši koži. Če je temu tako, kaj lahko sploh storimo?

Dieta

Recept diete je, če želimo shujšati v stegna, je enostaven. Jemo lahko vso zeleno zelenjavo kot je brokoli, špinača in zelena, izogibati pa se moramo rdečemu mesu, soli, sladkorju, alkoholu in vsej predelani hrani.

Začnite dan z limonado, ki dodobra zbudi metabolizem in pomaga strupom poiskati pot iz našega telesa. Odlični so tudi zeleni smoothiji iz sveže zelenjave. Če jim dodamo še svež ingver, je to prava bomba za dobro cirkulacijo.

Čez dan spijte dovolj vode ali nesladkanih zeliščnih čajev. Kot vidite, se celotna dieta nagiba k temu, da pojemo pretežni del hrane, ki pospešuje metabolizem, ne zadržuje toksinov v našem telesu in obenem vsebuje veliko vode, kot pomoč za razstrupljanje.

Telovadba

Kakršnokoli skakanje stimulira limfne žile k dreniranju odvečnih strupov. Poizkusite s kolebnico, trampolinom ali tekom. Pred vadbo ne pozabite na prehranska dopolnila, ki pomagajo kuriti maščobe, kot je NutriUp Strip Off.

Nega kože

Poleg dobre vlažilne kreme ali olja, je ključen redni piling, ki prav tako pomaga pri boljši cirkulaciji. Za lepšo kožo poskrbi tudi Aloe Vera v obliki prehranskih dopolnil.

Masaža

Najboljša je nežna limfna drenaža, ali pa masaža z vročimi kamni. Zagotovo pa ne bo škodovala niti masaža vašega partnerja, ne glede na to kako dober je v tem.


Sorodne teme:
Znebite se celulita za vedno!

Vaša pot do lepih stegen je SlimAir Strip Off:

strip off IZDELEKStrip Off vsebuje sestavine, ki so že posebej primerne za izgubo kilogramov v predelu stegen in zadnjice. Unikatna kombinacija sestavin namreč deluje na vse najvažnejše dejavnike prekomerne teže in poskrbi, da vaše telo absorbira manj kalorij iz sladic in ostale nezdrave hrane, pospeši topljenje maščob in premami apetit.

vec-o-izdelku
Whey Proteini Premium
Kolagen Premium
CLA - Konjugirana linolna kislina
Goji Jagode
Afriški Mango & Malinovi Ketoni