Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Kolagen za lepe lase

kolagen-za-lepe-laseVečinoma kolagen povezujemo z lepo in napeto kožo ter zdravimi nohti, pozabljamo pa, da je ključen tudi za zdrave lase in da ga naše telo je z vsakim leto bolj potrebuje. Zakaj? Ker je v našem telesu kolagen vedno manj prisoten.

Kaj je kolagen?

Kolagen je protein, ki se nahaja v vezivnem tkivu: hrustancu, kosteh, koži, nohtih in seveda v laseh. Vsak lasni mešiček obdaja plašč kolagena. Njegova naloga je povezovanje lasnega mešička z žilami, ki dovajajo vsa potrebna hranila za močne in sijoče lase. S staranjem (že po 25 letu) se manjša količina kolagena, kar se pozna na koži ter na tankih in lomljivih laseh.

Zakaj potrebujemo kolagen?

Lasje potrebujejo nežno nego, da lahko rastejo in so zdravi. Potrebujejo pa tudi pravo oporo in prehrano. Veter, sonce, kemikalije in nepravi šamponi lahko močno poškodujejo vrhnji sloj naših las. Prehransko dopolnilo kolagen povrne lasem zdrav videz in sijaj, saj deluje na lasno sredico, las je tako obnovljen od znotraj navzven. Šamponom dodan kolagen bi bila odlična rešitev, vendar se kolagen na žalost ne more vpiti skozi lasišče.

Nutri Up Kolagen je prehransko dopolnilo za vse vrste las in je zato priporočljiv za vse, ki bi imeli radi lepe in zdrave lase. Še posebej pa se kolagen priporoča vsem s tankimi in lomljivimi lasmi. Poveča količino kolagena v telesu in spodbudi tvorbo novega. Prehransko dopolnilo pomaga na poti k močnim in sijočim lasem, pospeši pa tudi njihovo rast.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Smoothie za hujšanje in razstrupljanje
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

100% hidroliziran kalogen visoke gostote NutriUp Kolagen Premium:

kolagen-premium IZDELEKZagotovite svojemu telesu dovolj kolagena in tako poskrbite za lepe in sijoče lase, napeto kožo in zdrave nohte. Najboljše rezultate si zagotovite s kakovostnim, 100% hidroliziranim kolagenom visoke gostote.

vec-o-izdelkih