Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Super hrana za zdravje

Superhrana-za-zdravjeNajboljša dieta za dobro počutje in zdravo telo mora vsebovati veliko super hrane na vašem jedilniku. Super hrana je bogata s hranili, fitonutrienti, antioksidanti in drugimi dragocenimi sestavinami.

Vsak dan si popestrite s super hrano in si tako zagotovite zdravo in lepo telo. Na voljo je paleta super hrane, mi pa vam predstavljamo nekatere najbolj znane in koristne predstavine super hrane.
Afriški mango

Afriški mango je super hrana iz 100% naravnega sadeža ter koščice tega sadeža z izredno pozitivnimi učinki. Zelenkasti afriški mango se na embalažah proizvodov običajno prikazuje navadni ne afriški mango v rdečo rumeni barvi. V kombinaciji z nekaterimi drugimi rastlinskimi izvlečki je odličen pripomoček za hujšanje in nižanje visokega holesterola.

Goji Jagode

Goji jagode so znane po svoji bogati hranilni vrednosti in uspevajo tako v Evropi kot Aziji. Najpogosteje jih uporabljamo za zdravljenje vnetij in kožnih bolezni ker vsebujejo glukopiranozo in fenolne amide, ki so odlični v boju proti bakterijam in glivam. Posledično poskrbijo za dobro počutje ter za močan imunski sistem.

Acai Jagode

Acai jagode vsebujejo obilico naravno prisotnih antioksidantov, poleg tega pa tudi maščobne kisline omega 3 6 9, veliko vlaknin ter esencialnih vitaminov in mineralov. Uporabljamo jih za imunsko ravnovesje in za hujšanje, saj pospešujejo metabolizem.

Spirulina alge in Ascophyllum alge

Super hrana iz morja, z izjemno pozitivnim vplivom na človeško telo. Spirulina alge so eden izmed najboljših virov esencialnih aminokislin, zdravih maščob, vitaminov in mineralov ter ostalih fitonutrientov. Ascophyllum alge so bogate predvsem z minerali in so odlične za razstrupljanje telesa, obenem pa skrbijo za uravnovešen pH v našem telesu.

Med in cvetni prah

Med in cvetni prah vsebujeta encime in vse esencialne aminokisline, ki jih naše telo potrebuje za izgradnjo proteinov. Odlično se obneseta tudi v času prehlada, saj imata veliko vitaminov in mineralov, ki poskrbijo za močan imunski sistem.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Super hrana goji jagode
Super hrana za možgane
Ste vedeli da je super hrana odlična za hujšanje?

100% hidroliziran kalogen visoke gostote NutriUp
Kolagen Premium:

kolagen-premium IZDELEKZagotovite svojemu telesu dovolj kolagena in tako poskrbite za lepe in sijoče lase, napeto kožo in zdrave nohte. Najboljše rezultate si zagotovite s kakovostnim, 100% hidroliziranim kolagenom visoke gostote.

vec-o-izdelkih