Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Aloe vera za lepe lase

aloe-vera-za-lepe-laseAloe vera vsebuje vse vitamine in minerale, ki jih telo potrebuje za splošno zdravje ter za zdravje in lep sij las in lasnih konic. Z redno uporabo lahko lasem povrnemo lepo in zdravo strukturo, ki jo z leti uničujejo zunanji vplivi in barvanje las.

Aloe vera in njena vsestranskost

Aloe vera se lahko uporablja za različne namene, ki nam okrepijo zdravje in izboljšajo naš izgled. Je edinstveno vlažilno sredstvo, ki nam pomaga do lepe kože.

Koža, ki je razdražena zaradi pikov insektov, pretiranega sončenja ali britja, vam bo hvaležna če boste uporabili aloe vero, saj bodo blagodejni učinki preprečili vsa nadalnja vnetja. Aloe vero uporabljajte tudi če imate zdravo kožo, saj uspešno odpravlja sončne in staroste pege ter ostale kožne pigmentacije ter celo strije. Če imate krhke nohte, vam nekajtedenska uporaba aloe vere povrne trdnost in zdravo strukturo nohtov.


Aloe vera za lepe lase

Če uporabljate balzam za lase, ga lahko nadomestite s pripravkom z aloe vere in limoninega soka. Tega nanesete na lase in lasišče po izpiranju šampona. Aloe vera kapsule vam s pomočjo hranljivih snovi, vitaminov in mineralov ter esencialnih aminokislin lase obnavljajo od znotraj. Tako se vaši lasje regenerirajo ne le ob pranju ampak cel čas, ko uživate aloe vero.

Aloe vera odpravi tudi prhljaj in suho lasišče, ki se mnogim pojavlja v poletnem času zaradi močnega sonca in pozimi zaradi suhega zraka v notranjih prostorih. Omogoča tudi hitrejšo rast las, nekateri zatrjujejo tudi, da aloe vera spodbuja rast last na mestih, kjer je že nastopila plešavost.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

Zato da vaši lasje ponovno zasijejo uporabite NutriUp Kolagen Premium:

kolagen-premium IZDELEKZagotovite svojemu telesu dovolj kolagena in tako poskrbite za lepe in sijoče lase, napeto kožo in zdrave nohte. Če želite da vaši lasje ponovno zasijejo, jih obnovite od znotraj.

vec-o-izdelkih