Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Malinovi ketoni

malinovi-ketoniSvet je preplavila novica o neverjetni moči malinovih ketonov. Skupaj z zdravo prehrano zagotovijo odlične rezultate hujšanja in s tem tudi odlično počutje.

Kaj so pravzaprav malinovi ketoni?

Malinovi ketoni so unikatni encimi, ki jih najdemo samo v malinah in ob rednem uživanju blagodejno delujejo na splošno zdravstveno stanje. V ta namen so jih uporabljali že naši predniki ki so dobro poznali prednosti malin in malinovih ketonov. Šele pred kratkim pa so pojasnili od kje moč malin - skrivnost je v njihovih ketonih z neverjetno antioksidantivno močjo.

Malinovi ketoni in hujšanje

Malinovi ketoni se zaradi lastnosti kurjenja maščob uporablja za hujšanje, kot tudi pri profesionalnem fitnesu. Značilnost encima malinovih ketonov je torej topljenje maščobe, kar pomaga pri hitrejšem izgubljanju telesne teže.

Malinovi ketoni vsebujejo naravno fenolsko spojino, ki je primarna aroma rdečih malin. Dokazano je, da zmanjšuje visoko vsebnost maščob v telesu. Visok odmerek te spojine ustavi tvorbo maščob v telesu in poveča lipolizo (razgradnjo že nakopičenih maščob v telesu).

Hujšanje ni enostavno za nikogar. Večina si pomaga s prehranskimi dopolnili in zadnji hit malinovi ketoni. Dokazano največja učinkovitost v kratkem času, brez posebnega napora. Prvi rezultati naj bi bili vidni že po 5 dneh uporabe! Učinkovina deluje le pri veliki količini ketona maline. Za najboljše rezultate so na voljo malinovimi ketoni v obliki prehranskih dopolnil ki nadomestijo 40 kg malin dnevno.

Ketoni sami so izjemno učinkoviti, a lahko njegovo učinkovitost pomnožimo z dodajanjem drugih prehranskih dopolnil, med katerimi je najbolj primeren afriški mango. Hujšanje bo seveda lažje in manj naporno kot prej.

Kako delujejo malinovi ketoni?
  • pospešujejo metabolizem maščob
  • zavirajo apetit
  • vplivajo na razgradnjo maščob
Vitki ljudje imajo naravno več hormona adiponektina kot ostali. Zaradi omenjenega hormona lažje porabijo zaužite kalorije in jih pretvorijo v energijo. Ravno obratno je pri ljudeh nagnjenim k debelosti. Omenjenega hormona primanjkuje in zato se jim nabirajo maščobne obloge. Malinovi ketoni spodbujajo izločanje hormona adiponektina kar povečuje učinek vadbe in pospešuje proces porabe maščobnih zalog.

Dr. OZ o malinovih ketonih

Na učinkovitost malinovih ketonov je prvi opozoril svet priznani zdravnik dr. Oz. Predstavil jih je s praktičnim preizkusom, kako se maščobne celice obnašajo, ko so izpostavljene malinovim ketonom. V nekaj trenutkih so maščobne celice popolnoma razpadle. Posnetek si lahko pogledate na spletu. Neverjetno odkritje in dobra novica za vse, ki si želite shujšati.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Smoothie za hujšanje in razstrupljanje
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

Izgubite svoje kilograme hitreje z NutriUp Glukomananom:

Glucomannan IZDELEK
Glukomanan je prehransko dopolnilo za hujšanje, katerega učinke je potrdila tudi EFSA. Vpliva na občutek sitosti, ki traja in zaviranje apetita.

vec-o-izdelku