Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Razstrupite se z Acai jagodami

razstrupite-se-z-acai-jagodamiPri ohranjanju vitkosti in zdravja ne moremo mimo raztrupljanja telesa. Vedno pogosteje se srečujemo s škodljivi snovmi v okolju, uživamo pa hrano, ki je gensko spremenjena, polna praznih kalorij in na splošno škodljiva za naše zdravje.

Po naravi nam je sicer dana funkcija samočiščenja, a je veliko škodljivih snovi, ki jih naš organizem ni sposoben uničiti. Kopičenje škodljivih snovi se najprej opazi na počutju (utrujenost, pomanjkanje energije), kasneje pa lahko resneje ogrozi naše zdravje.


Prosti radikali

Glavna krivca zasičenosti in zakisanosti telesa sta nezdrava prehrana in premalo telesne aktivnosti. Oboje v večji meri vpliva na prebavo in ravno tu nastajajo prosti radikali, ki lahko poškodujejo celice našega telesa in prispevajo k nastanku obolenj. Proste radikale pa sprošča hrana, stres, kajenje in onesnaženo okolje.

Z Acai jagodami nad prostimi radikali

Odlični lovilci prostih radikalov, so tako imenovani antioksidanti. Antioksidanti vežejo proste radikale, ki nastajajo pri prebavljanju in jih izločajo iz našega telesa. Če se želimo obvarovati pred strupi, moramo tako upoštevati zdravo prehrano, ki je temu namenjena.

Predvsem Acai jagode vsebujejo veliko do zdravja prijaznih snovi. Acai jagode učinkujejo že v črevesju, kjer pomagajo odstranjevati škodljive, med njimi rakotvorne snovi.

Acai jagode so znane po visoki vsebnosti antioksidantov in zato krepijo imunski sistem. Zaradi unikatne sestave, so acai jagode priporočljive za vse ljudi. Antioksidanti so namreč edini vir obrambe pred prostimi radikali, ki povzročajo staranje.

Esencialne maščobne kisline v acai jagodah

Acai jagode so bogate z omega 3, omega 6 in omega 9 maščobnimi kislinami, ki so za človeško telo esencialnega pomena. Strokovnjaki svarijo predvsem pred pomanjkanjem omega 3 maščobnih kislin, v celotni svetovni populaciji.

Hiter tempo življenja nas je prisilil v neuravnoteženo prehrano in v pomanjkanje časa za športne aktivnosti. Za pomoč pri raztrupljanju si pomagajte s Acai jagodami.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Smoothie za hujšanje in razstrupljanje
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

Izgubite svoje kilograme hitreje z NutriUp Glukomananom:

Glucomannan IZDELEK
Glukomanan je prehransko dopolnilo za hujšanje, katerega učinke je potrdila tudi EFSA. Vpliva na občutek sitosti, ki traja in zaviranje apetita.

vec-o-izdelku