Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Kapsula mladosti

Kapsula-mladostiV zahodnih deželah se je vzporedno s proizvodnjo povečalo zanimanje za koencim Q10, ki so mu sledile številne klinične raziskave. Angleški znanstvenik Dr. Peter Mitchell je uspel definirati delovanje koencima Q10 ter kako pomembno vlogo ima v človeškem organizmu.      

Pozitiven vpliv na človeški organizem je pripeljal koencim Q10 med pet najbolj prodajanih zdravju koristnih substanc. Koencim Q10 se je primarno uporabljal za zdravljenje srčne kapi, aritmije srca in hipertenzije. Dokazano je, da redno vnos koencima Q10 spodbuja krepitev imunskega sistema in zmanjšuje nastanek bolezni srca in ožilja.

Raziskava Koencima Q10

V Japonski raziskavi se je krvni tlak znižal kar 11% uporabnikov koencima Q10 in samo 2% uporabnikov placeba. Izjemni rezultati in prvi plus v prid koencimu Q10.

Po štirih tednih prejemanja koencima Q10 so oboleli lahko zdravljenje z drugimi zdravili zmanjšali za polovico. Koencim Q10 med drugim preprečuje oksidacijo holesterola LDL in s tem kopičenje le-tega na žilnih stenah.

Danes poteka tudi veliko drugih kliničnih raziskav, ki preučujejo vpliv dodatkov koencima Q10 na imunske bolezni, raka in številne druge bolezni, ki so jih povzročili prosti radikali.

Vpliv Koencima Q10 na zdravje

  • Krepi in ščiti srce
  • Okrepi imunski sistem
  • Antistresni učinek
  • Ohranja zdrave dlesni
  • Povečuje moč organizma
  • Lahko izboljša potek aidsa

Zaradi številnih ugodnih učinkov je uživanje koencima Q10 priporočljivo za vse starostne skupine ljudi. Ker ga je v hrani premalo je koencim Q10 najbolje uživati v obliki prehranskih dopolnil. Pri čem vse lahko pomaga ena kapsula koencima Q10 na dan je občutilo že mnogo ljudi, zato nam pozitivne učinke lahko potrdi vrsta ljudi.

Facebook Google+

Sorodne teme:
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Smoothie za hujšanje in razstrupljanje
Kako garcinija pomaga pri hujšanju?
Dukanova dieta
Preprečite vnetje mehurja na naraven način

Napeta mladostna koža in sijoči laseje - NutriUp Kolagen Premium:

kolagen-premium IZDELEKZagotovite svojemu telesu dovolj kolagena in tako poskrbite za lepe in sijoče lase, napeto kožo in zdrave nohte. Najboljše rezultate si zagotovite s kakovostnim, 100% hidroliziranim kolagenom visoke gostote.

vec-o-izdelkih