Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

5 trikov kako pojesti manj 2/2

5-trikov-kako-pojesti-manj-2-2Tukaj nadaljujemo zgodbo še preostalih 5 trikov, ki so ostali iz članka 10 trikov, kako pojesti manj. Saj veste, da je osnova vsakega hujšanja da pojemo manj kot običajno. Preberite kako enostavno priti do tega da pojeste manj.

6. Nikoli si ne dovolite, da vas popade ''volčja lakota'', saj se v tem stanju zgodi največ hitrih napadov na ''junk'' hrano. Tukaj velja omeniti, da je zelo pomembno da ohranjate glikogensko zalogo  na primerni ravni. To dosežete najlažje če imate na vsake 2-3 ure zdrav obrok. Tako se izognete nenadnemu napadu lakote.

7. Pred obrokom popijte kozarec vode. Dokazano je, da če pol ure pred kosilom popijete kozarec vode, da dejansko pojeste manj. Možgani dobijo signal, da je želodec poln, kar je znak sitosti.

8. Za teden naprej si pripravite jedilnik. Veliko lažje je, da imate v naprej napisano, kaj boste določen dan jedli. S tem imate lažji nadzor nad kuhanjem kot tudi tem, kaj pojeste. Tako bo vsak dan minil brez volčje lakote in napadov na sladkor.

9. Bodite športno aktivni. S tem, ko ste športno aktivni, kurite odvečne kalorije, kar privede do tega, da se v telesu ne nabirajo odvečne maščobe.

10. Vodite dnevnik prehranjevanja, tako da si zapišete, kaj ste čez dan zaužili. S tem, ko si pišete kaj pojeste, veliko lažje kontrolirate vaše prehranjevalne navade. Veliko lažje pa se izognete vsem pregreham.

Prebavne motnje so pogosto posledica nezdravega prehranjevanja. Večinoma jemo premalokrat na dan, obroki so enolični in nezdravi, jemo prehitro in preveč naenkrat. Včasih je je za dober rezultat pomembna že samo ena mala sprememba.

Zapomnite si, da je vaše telo kot rastlina, ki jo negujete. Bolj jo boste negovali, dalj časa bo cvetela. Če jo boste pozabili zalivati, bo hitreje odcvetela. Upoštevajte vsaj nekatere od 10 trikov kako pojesti manj in že s tem boste naredili odločen korak pri sledenju vašemu cilju.

Facebook Google+

Sorodne teme:
5 trikov kako pojesti manj 1/2
Vse shujševalne diete
Smoothie recepti
Pomarančni smoothie s čokolado
Koristi glukomanana


100% uspeh pri tem, da pojeste manj je popolnoma naraven ekstrakt NutriUp Glukomananom:

Glucomannan IZDELEK
Glukomanan je prehransko dopolnilo za hujšanje, katerega učinke je potrdila tudi EFSA. Vpliva na občutek sitosti, ki traja in zaviranje apetita.

vec-o-izdelku