Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.

Nasveti za hujšanje, diete ter za zdravje.
Planet Diet Modra Številka

Glikemični indeks (GI)
Indeks telesne mase

Sijoča in mladostna koža po zimskem času! Kako?

kako-v-pomlad-z-bolj-zdravo-in-sijoco-kozoPrijetno brezskrbnost lahko kaj kmalu uničijo razdražena koža, osipi, mozoljčki in še kaj drugega podobnega. Ker je zima pustila posledice tudi na vaši koži je le to potrebno  nahraniti, navlažiti in oskrbeti tudi od znotraj. Toda kako?

Zima je končno odšla s svojimi sončnimi žarki pa nas že razvaja pomlad. Čiščenje kože po zimskem času ter nahranitev vaše kože je tako rečeno ''popolna'' z zdravo hrano, k temu pa definitivno spada tudi kolagen.
Kolagen je naravno telesno »lepilo«. Beljakovina, ki veže ter podpira telesna tkiva in notranje organe. Vsekakor drži, da bi brez kolagena naše telo dobesedno razpadlo.

Več kot 80 odstotkov kože sestavlja prav kolagen. Kolagen je prav tako glavni sestavni del kit in ligamentov. Kolagen sicer najpogosteje povezujemo z ohranjanjem lepe, napete in mladostne kože, vendar pa ima poleg tega še številne druge pomembne naloge v telesu.

S kolagenom  do mladostne, zdrave ter sijoče kože
Kolagen je strukturna beljakovina, ki igra zelo pomembno vlogo pri vezavi vlage v koži. Če je tvorba kolagena v celicah zmanjšana, se v koži veže manj vlage, koža pa postane suha in zgubana. Z uživanjem kolagena povrnemo koži sijoč in mladosten videz, zaščitimo hrustanec in izboljšamo kakovost sklepne tekočine, kar vpliva tudi na kakovost življenja.

Kolagen pomaga tudi pri hitrejšem okrevanju po poškodbah, preventivno pa preprečuje zlome in nastanek osteoporoze.
Reševanje težav s kožo je vseživljenjski proces. Dobra prehrana in zadostna hidracija sta koristni in lahko dramatično izboljšata zdrav videz kože. Ohranjanje prave količine kolagena je ključnega pomena za zdravo kožo.

Kolagen kot prehransko dopolnilo je odlično ker:
  • Spodbuja mlajši videz kože
  • Izboljšuje vlažnost kože
  • Izboljšuje gladkost kože z zmanjšanjem številnih mikro poškodb
  • Izboljšuje videz globokih gub
  • Izboljša prožnost kože
Ne oklevajte in že danes poskrbite za zdravo ter sijočo kožo. V naši spletni trgovini je na voljo 100% hidroliziran kolagen visoke gostote, ki je znan kot kolagen najvišje kakovosti.

Facebook Google+

Vpiši email naslov ...
100% napeta mladostna koža in sijoči laseje - NutriUp Kolagen Premium:

kolagen-premium IZDELEKZagotovite svojemu telesu dovolj kolagena in tako poskrbite za lepe in sijoče lase, napeto kožo in zdrave nohte. Najboljše rezultate si zagotovite s kakovostnim, 100% hidroliziranim kolagenom visoke gostote.

vec-o-izdelkih